Londonā notikusi «The Rolling Stones» dokumentālās filmas pirmizrāde

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien Londonā notika britu rokgrupas «The Rolling Stones» dokumentālās filmas «Crossfire Hurricane» pirmizrāde, kas stāsta par mūziķu piecdesmit gadus ilgo karjeru.

Jaunā kinolente no Londonas filmu festivāla tika pārraidīta vairāk nekā 250 kinoteātros Lielbritānijā un Īrijā.

Pirms seansa «The Rolling Stones» dalībnieki Miks Džegers, Kīts Ričardss, Ronijs Vuds un Čārlijs Vatss, kā arī agrākais basģitārists Bils Vaimans tikās ar faniem pie kinoteātra «Odeon».

Filmas nosaukums patapināts no 1968.gada hita «Jumpin' Jack Flash», tādējādi godinot gadu vēlāk mirušo «The Rolling Stones» dibinātāju Braienu Džonsu. «Man prieks, ka viņu joprojām atceras,» atzina Vaimans. «Tas ir pats svarīgākais.»

Kā jau ziņots, «The Rolling Stones» pirmdien apstiprināja, ka spēlēs četrus jubilejas koncertus Londonā un Ņūarkā, Ņūdžersijā.

Ģitārists Vuds uzjundījis baumas par vēl citiem koncertiem, sakot, ka grupa «nevarēs tik viegli beigt» koncertturneju, ja tā izrādīsies veiksmīga. «Es nedomāju, ka būs tik viegli apstāties, kad turneja sāksies,» viņš uzskata. «Turklāt es nespēju noticēt, ka grupa izklausās tik labi,» viņš piebilda.

«Varētu domāt, ka darīt vienu un to pašu vairākas reizes ir apnicīgi, taču tā nebūt nav,» skaidroja Vuds. «Katru reizi, kad sanākam kopā, tas ir kas pavisam jauns.»

Breta Morgena režisētā filma šomēnes tiks demonstrēta britu kinoteātros, un šogad to pārraidīs arī telekanāls BBC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu