Jaunā dokumentālajā filmā dzirdams iepriekš neizdots Maikla Džeksona un Fredija Merkūrija duets (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Jaunā dokumentālajā filmā par rokgrupas «Queen» līderi Frediju Merkūriju dzirdams iepriekš neizdots duets ar popmūzikas leģendu Maiklu Džeksonu.

Filmā «The Freat Pretender», kas pagājušajā nedēļā tika raidīta telekanālā BBC, dzirdams dziesmas «There Must Be More To Life Than This» fragments.

Kinolentē iekļauts arī arhīva materiāls, kurā Merkūrijs 1984.gadā ieraksta dziesmas «Take Another Piece of My Heart» demoversiju ar britu dziedātāju Rodu Stjuartu, kura netika izdota.

Dokumentālajā filmā, kas vēlāk tiks izdota DVD un «Blu-Ray» formātā, iekļauti fragmenti no «Queen» videoklipu filmēšanas, kā arī Merkūrija 39.dzimšanas dienas ballīte Minhenes naktsklubā, kurā viesi ieradās melnbaltā apģērbā.

Turklāt «Queen» ģitārists Braiens Mejs savā mājaslapā publicējis informāciju par 2014.gadā gaidāmo biogrāfisko filmu, kurā galveno lomu tēlos komiķis Saša Barons Koens.

«Lai arī mēs esam atlikuši uzņemšanu, viss pamazām kļūst skaidrāks,» raksta Mejs. «Filmēšanas sākums nu paredzēts pavasarī, un Frediju tēlos Saša Barons Koens.»

Filmas scenāriju veidos «Oskara» balvai nominētais britu scenārists Pīters Morgans, kurš piedalījies filmu «The Queen» un «Frost/Nixon» tapšanā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu