«Melo-M» aicina jaunos video entuziastus veidot mūzikas klipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Čellu trio «Melo-M» izsludina konkursu, aicinot jaunos videomāksliniekus, skolēnus, studentus un ikkatru, kam patīk veidot video izmēģināt savus spēkus radot savu video versiju grupas skaņdarbam «Oddity of Gagarin». 

Lai piedalītos video konkursā, atliek vien nosūtīt pieteikumu uz e-pasta adresi «info@melo-m.lv», minot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru, pēc tam katrs dalībnieks saņems skaņdarba ierakstu un tālākas instrukcijas. Video veidošanas termiņš - līdz 3. decembrim.

Dziesmas video versijas tēmu un darba formātu (filmēts videoklips, animācija, datoranimācija u.c.) varēs izvēlēties brīvi.

Visi konkursa darbi būs pieejami plašai publikai, bet labākais darbs tiks iekļauts grupas «video katalogā», demonstrēts medijos un «Melo-M» lielkoncertā Rīgas Kongresu namā.

«Oddity of Gagarin» ir čellu trio «Melo-M» oriģinālkompozīcija, kuras autors ir Kārlis Auzāns.

Čellu trio «Melo-M» uzsācis aktīvu rudens sezonas darbu - nesen klausītāju vērtējumam tika nodots grupas jaunais singls - kopdarbs ar dziedātāju Anci Krauzi «Suitu lūgsna», top jauns trio albums, bet jau decembrī notiks grupas lielkoncerts.

Biļetes uz lielkoncertu jau iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā: «bilesuparadize.lv».

Skaņdarbs «Oddity of Gagarin»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu