Džastins Bībers un Selēna Gomesa izšķīrušies (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pašķīries viens no slavenākajiem Holivudas jaunajiem pāriem - popzvaigzne Džastins Bībers un dziedātāja Selēna Gomesa, ziņo ārvalstu mediji.

18 gadus vecais Bībers un 20 gadus vecā Gomesa publiski paziņoja par savām attiecībām 2011.gada februārī, par kurām medijos bija izskanējušas baumas jau vairākus mēnešus iepriekš.

Tomēr piektdien izklaides ziņu portāls «E!Online» ziņoja, ka populārais pāris esot izšķiries. Vēlāk, atsaucoties uz Bīberam un Gomesai tuviem avotiem, par attiecību izbeigšanu vēstīja arī citi mediji, tostarp žurnāli «Us Weekly» un «People».

Nedaudz vairāk kā gada laikā Bībers izdevis Ziemassvētku albumu «Under the Mistletoe» un ierakstu «Believe», kas iekarojuši topu virsotnes. Septembrī mūzikas žurnāls «Billboard» viņu otro gadu pēc kārtas atzina par ietekmīgāko mūziķi, kas vēl nav sasniedzis 21 gada vecumu.

Savukārt Gomesa tīņu gados iekaroja slavu, tēlojot «Disney» telekanāla seriālā «Wizards of Waverly Place», bet pēc tam kļuva par veiksmīgu popmūzikas dziedātāju.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu