«Ievas pārvērtības» dodas pie savām skatītājām (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

25.novembrī no plkst.12.00 Liepājas Latviešu biedrības namā viesosies populārā TV 3 raidījuma «Ievas pārvērtības ‘’radošā komanda.

  • Plkst.12.00-14.00 izstāžu galerijā-jauno dalībnieču atlase, skaistumkopšanas speciālistu padomi. Ieeja par brīvu.
  • Plkst.14.00-16.00 Kamerzālē «Ievas pārvērtību» vadītāju, modes mākslinieku Ginta Budes un Sonitas Pāvuliņas meistarklase. Ieeja- Ls 5.

Kā radās ideja, raidījuma producente Sandija Miezīte stāsta: «Lai novērtētu, vai sievietei tiešām nepieciešamas pārvērtības, viņa ir jāredz klātienē.Tādēļ šogad esam nolēmuši doties ārpus Rīgas, bet rīdziniecēm atlasi «Spicē» rīkosim tūres noslēgumā - 15.decembrī. Pasākumā sievietēm būs iespēja ne tikai piedalīties jauno dalībnieču atlasē, bet arī apmeklēt modes mākslinieku Ginta Budes un Sonitas Pāvuliņas meistarklasi.

Par iespēju tikties ar skatītājām klātienē priecīgi ir arī modes mākslinieki. Viņi cer, ka «Ievas pārvērtību» tūre iedrošinās sievietes. «Gribam, lai sievietes neaizmirst par savu sievišķību, gribam palīdzēt viņām izprast, kā izvēlēties apģērbu konkrēti sev, kā neapjukt lielveikalu piedāvājumos un pastāstīt par modes aktualitātēm šajā sezonā,» tā Sonita Pāvuliņa.

Pasākuma norise plānota divās daļās.

Dienas pirmajā pusē visas dāmas, kuras vēlas piedalīties raidījumā, būs gaidītas uz jauno dalībnieču atlasi. Būs jāaizpilda anketas, tad sekos pārrunas ar raidījuma vadītājiem, modes māksliniekiem Gintu Budi un Sonitu Pāvuliņu, bet pēc tam ikviena sieviete varēs uzdot sev interesējošus jautājumus un saņemt padomus no skaistumkopšanas speciālistiem.

Pēc jauno dalībnieču atlases sāksies otrā daļa - modes mākslinieku Sonitas Pāvuliņas un Ginta Budes meistarklase. Tās, kuras nevēlas piedalīties raidījumā, bet grib būt informētas par novitātēm modē un uzzināt, kā pareizi ģērbties, var ierasties tikai uz šo daļu. Modes mākslinieki Gints Bude un Sonita Pāvuliņa šajā daļā stāstīs par vairākām tēmām: Kas ir mode un stils? Ikdienas mode, augstā mode un DRESS CODE.

Kā neapmaldīties «modes džungļos» - lielveikalu un modes žurnālu piedāvājumos? Kas ir veselīgs apģērbs? Kā pareizi veidot savu garderobi, izvēlēties un atrast sev piemērotu apģērbu? 2012./2013.gada rudens-ziemas sezonas modes aktualitātes, praktiski piemēri un padomi. Ikviena sieviete modes māksliniekiem varēs uzdot un saņemt atbildi uz sev interesējošiem jautājumiem.

Jāpiebilst, ka«Ievas pārvērtības» jaunajā sezonā arī piedzīvos nelielas «pārvērtības» - bez mākslinieku padomiem, skapja revidēšanas, veikala apmeklējuma, pucēšanās pie frizera un grima mākslinieka, sievietēm būs iespēja pieteikties arī acu operācijai Lūkina acu klīnikā, apmeklēt ajūrvēdas medicīnas centru, kā arī saņemt citus skaistumkopšanas un medicīnas pakalpojumus.

Visas interesentes laipni aicinātas uz pasākumu 25.novembrī Liepājas Latviešu biedrības namā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu