Noklausies «PeR» jauno singlu «Here we go!» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Rutule

«Here we go!» – tā saucas «PeR» jaunas singls, kurš šonedēļ izskanēs Latvijas radiostacijās. Šī grupai būs ražena nedēļa, jo «PeR» piedāvā saviem klausītājiem ne tikai jauno singlu, bet arī savu pirmo albumu, kas jau novembra beigās būs nopērkams veikalos. 

Taču pirms tam, 28.novembrī, grupa prezentēs savu albumu draugiem un kolēģiem kafejnīcā «OMAS BRILJANTI», Audēju ielā 7.

Kā saka puiši: «Piecu gadu darba rezultāts ir apkopots vienā, parastā plastmasas matricā, kas tagad uzsāks savu ceļu pie mūsu klausītājiem. Vai tas būs veiksmīgs un pieprasīts? Mēs to varam tikai zilēt un cerēt, ka klausītājs ne tikai priecāsies par jau labi zināmajiem mūsu gabaliem, «Go Get Up», «Disco Superfly», «Mazajam Sirsniņām», «Bums», bet arī par jaunajiem, tādiem kā «Here We Go», «Tagad un citiem». Vienu sakam droši, albums nav vienveidīgs, tas ir ļoti krāsains, jo tajā apkopotās dziesmas ir 5.gadu darba rezultāts.»

Kas tad vēl? Jau ilgāku laiku «PeR» cītīgi gatavojas savam piecgades koncertam HIGH FIVE, kas notiks 17.decembrī koncertzālē «Palladium». «PeR» tur būs, viesi būs, gaismu šovs būs, video būs, ziemsvētku noskaņa būs, labi zināmi un jauni gabali būs, DJ Artūrs Mednis būs. Un viss? Nē, garlaicīgi nebūs!

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu