«PeR» jauno singlu «Here We Go» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens.LETA

Nedēļas sākumā «PeR» klausītājiem piedāvāja vienu jaunumu - jaunu singlu «Here we go», bet nu klāt otrais jaunums - grupas pirmais albums. «PeR» to prezentēja kafejnīcā «Omas briljanti.

Kā saka puiši: «Piecu gadu darba rezultāts ir apkopots vienā, parastā plastmasas matricā, kas tagad uzsāks savu ceļu pie mūsu klausītājiem. Vai tas būs veiksmīgs un pieprasīts? Mēs to varam tikai zilēt un cerēt, ka klausītājs ne tikai priecāsies par jau labi zināmajiem mūsu gabaliem, «Go Get Up», «Disco Superfly», «Mazajam Sirsniņām», «Bums», bet arī par jaunajiem, tādiem kā «Here We Go», «Tagad» un citiem. Vienu sakām droši, albums nav vienveidīgs, tas ir ļoti krāsains, jo tajā apkopotās dziesmas ir 5 gadu darba rezultāts.»

Kas tad vēl? Jau ilgāku laiku PeR cītīgi gatavojas savam piecgades koncertam «High five», kas notiks 17.decembrī koncertzālē «Palladium».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu