Kašers prezentē savu pirmo video dziesmai «Mazliet bail» (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, kurš kā dalībnieks un vienlaicīgi arī kostīmu mākslinieks šogad debitēja jauniešu mūziklā «Dzimuši mūzikai», publicē paša komponētās dziesmas «Mazliet bail» video.

Kašers stāsta par video un tā tapšanu - «Es piedalījos visos procesos – sākot no vannas nešanu uz mola, apģērba izvēli, grimu un sižetu, beidzot ar neskaitāmu stundu sēdēšanu studijā izvēloties labākos kadrus. Klipā ir ieguldīts daudz darba, laika un personīgo resursu. Šobrīd materiāls ir safilmēts un pietiktu vēl kādiem pieciem klipiem. Visā procesā piedalījās un savu artavu visdažādākajos veidos deva 30 cilvēki! Liels paldies viņiem! Viss klipa filmēšanas process bija tik skaists piedzīvojums, kā rezultātā esmu atradis īstos cilvēkus, ar kuriem noteikti strādāšu arī nākotnē!..»

  • Video veidoji: Operatori Ritvars Bluka un Raitis Lukaševics.
  • Režija: Kaspars Blūms-Blūmanis. Video montāža: Ritvars Bluka
  • Video krāsu korekcija: Raitis Lukaševics. Skaņas režija: Artūrs Palkevičs un Kristaps Krievs. Lomās: Kaspars Blūms-Blūmanis un Kristiāna Vasule.
  • Grims: Zane Ellere un Līga Ābele

Paralēli savam darbam mūzikas un dizaina jomā Kašers turpina iedvesmot cilvēkus labiem darbiem izveidojot labdarības projektu «Laimes Ota» («laimesota.lv»).

Dziesmas Mp3 lejupielādējams portālā «Doremi.lv».

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu