«Palladium» koncertzālē notiks grupas «PeR» piecu gadu jubilejas koncerts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

17. decembra vakarā koncertzālē «Palladium» notiks grupas «PeR» koncerts «High Five!», ar kuru tās dalībnieki svinēs savu piecu gadu jubileju. Pirmā grupas «PeR» uzstāšanās notika 2007.gadā festivālā «Dziesma manai paaudzei».

Piecu gadu laikā grupa «PeR» piedalījusies lielākajos Latvijas televīziju šovos gan kā dalībniece, gan kā viesis. Tā uzstājusies mūzikas festivālos Latvijā un ārpus mūsu valsts robežām. Lielākais solis puišu muzikālajā izaugsmē un pieredzē bija Latvijas pārstāvēšana starptautiskajā konkursā «Jaunais vilnis». Lai arī grupa neuzvarēja, šis notikums viņiem pavēra iespējas nākamajos divos konkursa gados uzstāties kā viesmāksliniekiem un piedalīties «Jaunā viļņa» režisora Aleksandra Revzina veidotajā lielākajā Krievijas televīzijas Ziemassvētku koncertā «Pesenka goda».

Kopš 2009.gada «PeR» piedalās arī Latvijas Eirovīzijas finālos, kā arī Latvijas populārās mūzikas aptaujā «Muzikālā banka».

Novembrī «PeR» iepazīstināja klausītājus ar savu debijas albumu, kurā iekļauti jau labi zināmi grupas skaņdarbi, kā arī pavisam jaunas dziesmas. Dziesmas ir latviešu, angļu un krievu valodā. Tās ir muzikāli atšķirīgas, tāpēc interesantas ikviena žanra cienītājam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu