Džekijs Čans lauž solījumu Silvestra Stalones dēļ (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Honkongas kinozvaigzne Džekijs Čans paziņojis par dalību Silvestra Stalones režisētajā filmā «Expendables 3» («Neiznīcināmie 3»), kaut arī vēl nesen solīja nefilmēties vardarbīgās filmās.

Čanam būs atvēlēta «vairāk nekā tikai maza loma», aktieris solīja preses konferencē Kualalumpurā. «Silvestrs aicināja mani piedalīties filmā «Neuzvaramie 2», taču es biju pārāk aizņemts ar «Chinese Zodiac» filmēšanu,» stāsta Čans. «Taču viņš mani uzaicināja arī uz trešo filmu, un es piekritu ar noteikumu, ka man piešķirs vairāk nekā tikai mazu lomu, kas redzama dažās ainās.»

Čans pievienosies kinozvaigžņu pārpilnam aktieru sastāvam, kurā ietilpst pats Stalone, Arnolds Švarcenegers, Brūss Viliss un Nikolass Keidžs. «Neiznīcināmo 3» uzņemšana sāksies nākamgad.

Kā jau ziņots, Čans novembrī klāstīja, ka «Chinese Zodiac» būšot pēdējā asa sižeta filma viņa karjerā, tomēr aktiermākslu viņš vēl nepametīšot. «Godīgi sakot, es vairs neesmu jauns,» viņš teica, piebilstot, ka ar specefektu un dublieru palīdzību varot izvairīties no veselības apdraudējuma.

«Kāpēc man būtu jāriskē ar savu dzīvību, lai joprojām to darītu?» jautāja Čans. «Es darīšu tik, cik varēšu. Taču es nevēlos riskēt ar savu veselību un atlikušo mūžu pavadīt ratiņkrēslā.»

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu