Baumo par Ellas fiktīvām laulībām ASV (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Jau no 2011. gada oktobra Elīna Fūrmane jeb Dj Ella cīnās par savu savu vietu ASV mūzikas lauciņā. Kā zināms, kurš katrs iebraucējs tik vienkārši nemaz nevar uzsākt darba gaitas aizokeāna zemē un efektīvs veids kā droši palikt un iegūt atļauju strādāt ir laulība ar ASV pilsoni.

Vietnē «diaryofahollywoodstreetking.com» parādījusies informācija, ka kāds caurkritis reperis vārdā Ronalds Čaka Heizs salaulājies ar Fūrmani, par ko saņēmis mazāk kā 10 tūkstošus ASV dolāru. «diaryofahollywoodstreetking.com» arī uzrāda Lasvegasā reģistrētas laulības dokumentu, kas liecina, ka sarakstīšanās notikusi 2012. gada 20. aprīlī.

Vietnē esošā informācija liecina, ka Ronalda karjera nav diez ko spoža un, lai gūtu līdzekļu priekš izklaidēm un apdullināšanās, viņš arī iepriekš ticis pie vieglas naudas ar ne pārāk tīriem darījumiem. Piemēram, viņš par 3000 dolāriem pārdevis kutelīgu informāciju par Veslija Snaipa nodokļu mahinācijām, kas radījis aktierim problēmas ar atbildīgajām institūcijām.

Raksta komentāros kāds minējis konkrētu summu - 5701.99 dolāri: «DJ Ella Furmane paid Chaka Hayes $5701.99 for her sham greencard marriage. Anybody got a cent to round it off? And Chaka wanted to get high so bad he accepted the offer. Beggars can’t be choosers.»

Interesanti, ka tieši aizvadītā gada aprīlī vēstījām, ka Ellas draugs - maksātnespējas administrators un uzņēmējs Māris Čerpinskis - mīlas dēļ pametis labi apmaksāto darbu, izpārdevis iedzīvi un pārcēlies pie sirdsdraudzenes uz saulaino Kaliforniju.

«Kas Jauns» tolaik vēstīja, ka Māris pametis darbu viesnīcā, pārdevis dzīvokli un divus auto un apmeties uz dzīvi Losandželosā. Čerpinskis nesavtīgi palīdzot draudzenei, jo pārdodot iedzīvi iegūtie līdzekļi pagaidām esot pietiekami, lai Mārim par darba meklējumiem nebūtu jāsatraucas.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu