Helēnu Mirrenu godina Slavas alejā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Angļu aktrise Helēna Mirena ceturtdien pagodināta ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

67 gadus vecā aktrise, svinīgajā ceremonijā atklājot savu zvaigzni, priecājās, ka tā atrodas līdzās Kolina Fērta goda zīmei.

«Es nevarētu būt lepnāka un laimīgāka par to, ka es beidzot gulēšu blakus Kolinam Fērtam, pēc kā es ilgojos ļoti ilgu laiku,» paziņoja aktrise.

«Es domāju britu monarhijai nāks par labu, ka šeit, Holivudas bulvārī, karalis un karaliene guļ blakām uz visu atlikušo vēsturi,» sacīja Mirena.

Mirena ieguva ASV Kinoakadēmijas «Oskara» balvu par karalienes Elizabetes II atveidojumu kinolentē «The Queen» («Karaliene»). Savukārt Fērts pagodināts ar «Oskara» balvu par Elizabetes II tēva karaļa Džordža VI atveidojumu drāmā «The King's Speech» («Karaļa runa»).

Mirena arī pajokoja, ka priecājas par to, ka «nākamajās paaudzēs tūristi, losandželosieši un viņu suņi pār mani bradās, nomētās ar ceptiem kartupeļiem un varbūt pat čurās virsū. Taču lūdzu, lūdzu, tikai ne košļenes».

Svinīgajā ceremonijā piedalījās arī aktrises vīrs Teilors Hekfords un pāra dēli Rio un Alekss.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu