«Renault» iepazīstina ar jaunu modeli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Renault iepazīstina ar «Captur», pirmo zīmola pilsētas krosoveru, kurš būs īpaši pamanāms. Pēc jaunā «Clio» dizaina atjaunošanas, «Captur» iezīmē nākamo soli jaunajā «Renault» dizaina stratēģijā, kura tiek ieviesta Laurena Van den Akera (Laurens Van den Acker) vadībā.

Jaunā modeļa līdzenās, plūstošās un līdzsvarotās formas raksturo pašpārliecinātu, bet vienlaikus neuzbāzīgu personību. Modeļa robustā un galantā izskata iedvesmas avots ir «Captur» koncepta automašīna, no kuras Francijas autoražotājs ir pārņēmis gan dizaina garu, gan atmiņas raisošo nosaukumu.

Kompakto izmēru, paaugstinātā klīrensa, lielāka diametra riteņu un riteņu arku kombinācija ļaus pilnvērtīgi izbaudīt ikdienas braukšanas baudu. «Renault Captur» būs samērā viegli pielāgot, un oriģināli tas tiek piedāvāts ar divu toņu krāsojumu, tādējādi radot pievilcīgu kontrastu starp jumtu, jumta balstiem un virsbūves krāsojumu.

Modeļa ekskluzīvais un krāsainais salons ir silts un nomierinošs, un pirmo iespaidu paspilgtina salona īpašo risinājumu izvēle, kas saistīta ar krāsām un motīviem.

«Renault Captur» piedāvātais aprīkojums atbilst MPV modeļu klasei, piemēram, pielāgojama autovadītāja pozīcija, plašs bagāžas nodalījums, modulārs salons un inovatīvi sīklietu nodalījumu risinājumi.

Pieejama būs arī jaunā mērinstrumentu panelī iebūvētā Renault R-Link skārienjūtīgā multimediju planšete, skaņu sistēma ar sešiem skaļruņiem, Bluetooth® savienojums, mūzikas straumēšanas funkcija un Arkamys® skaņas pakete.

Jaunais «Renault» modelis ir veidots uz tās pašas platformas, uz kuras jaunais «Clio», kas atzīta par vienu no labākajām B-segmenta automašīnu platformām.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu