Baltkrievu saldie čipendeili būs Rīgā (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. un 23. februārī festivālā «Erots» Ķīpsalas hallē uzstāsies baltkrievu čipendeili – deju šovgrupa «CandyMEN II». Visi «CandyMEN II» puiši ir profesionāli dejotāji un meistarīgi šovmeņi. Nav šaubu, ka uz festivāla «Erots» skatuves viņi rādīs galvu reibinošu šovu daiļā dzimuma pārstāvēm.

Deju šovgrupa «CandyMEN» Baltkrievijā darbojas jau 20 gadus un savus azartiskos šovus ir demonstrējuši visā pasaulē. Februārī Rīgā uzstāsies grupas jaunais un progresīvais sastāvs, kas kopā darbojas jau gadu un šajā laikā bijuši turnejās Ukrainā, Krievijā, Polijā, Lietuvā un Igaunijā. Šajā deju šovgrupā dejo ļoti izskatīgi, enerģiski, iekārojami un ar sportisku miesasbūvi apveltīti puiši vecumā no 22 līdz 25 gadiem. Tie ir puiši, uz kuriem skatoties, meitenes atmaigst.

Festivālam «Erots 2013» deju grupa gatavo jaunus numurus un sola neaizmirstamu, vīrišķā seksapīla pilnu piedzīvojumu.

Vairāk par viesmāksliniekiem

Kaislīgi šovi un pikantas aktivitātes, atklātas sarunas par seksu, šarmanti un atraktīvi vakara vadītāji, plaša intīmpreču izstāde un enerģijas pilni dejotāji starptautiskajā «club dance» konkursa finālā – tas viss 22. un 23. februārī Rīgā, Ķīpsalas hallē. Šajā pasākumā ikviens atradīs izklaidi savai gaumei!

Biļetes

www.bilesuserviss.lv

www.erots.lv

«Erots 2013» norises laiki:

22. februāris 18.00–03.00

23. februāris 18.00–04.00

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu