Savdabīgs latviešu hits turpina pārsteigt klausītājus (251)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē rezonansi sociālajos tīklos guvis hip-hop mākslinieka vārdā Nottārs jaunais singls sadarbībā ar «Okartes skatuves» dalībnieku Mārtiņu Grunti. Jaunais singls un video klips «Perfekta diena» turpina vākt pretrunīgas atsauksmes. 

«Perfekta diena» idejiskais izklāsts: «Dziesma ir par labāko dzīves situāciju, tad, kad tev blakus ir sava mīļotā meitene, tu jūties laimīgs ar to, kas tev dzīvē ir un tev nevajag neko vairāk. Šādu situāciju Nottārs raksturo par perfektu dzīvi».

«Mūsdienās, kad daudzi cilvēki var saskatīt savā dzīvē vairāk slikta nekā laba, vairāk iemeslu, lai atteiktos no sev vēlamā komforta, tāpēc es radīju šo dziesmu, lai vismaz uz sekundi mainītu šo domāšanu. Tad, kad tu klausies šo dziesmu tu izjūti vairāk prieka. Kad tu dzirdi sev apkārt vairāk labu lietu, tad ar tevi pašu arī notiek labas lietas, tu sev zemapziņā to ieskaidro un ar tevi dzīvē notiek labas lietas. Tāpēc es arī sacerēju šo dziesmu, lai vairotu pozitīvo domāšanu mūsējā apkārtējā vidē,» tā par dziesmu saka Nottārs.

Mūzikas video klipa autors ir jaunais, talantīgais operators Toms Leinasars, kurš ir arī pazīstams kā interneta šova «Rīga Par» operators. Kā arī mūzikas klipa dalībā piedalījās Ievas Bitenieces deju kolektīvu meitenes «PRO X». Pats video klips tika filmēts «VIP Party Bus» autobusā.

Nottārs un Mārtiņš Grunte par savu singlu un video klipu esot pozitīvās domās, jo esot radījuši to, ko gribējuši.

Abi mākslinieki piedāvā iegādāties dziesmu legāli «doremi.lv» mājas lapā.

Komentāri (251)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu