Krisam Braunam atkal nepatikšanas (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien tiesā tiks izskatīta sūdzība, ka skandalozais R&B dziedātājs Kriss Brauns neesot pilnībā izpildījis par draudzenes Rianas piekaušanu piespriestā nosacītā soda noteikumus.

Brauna advokāts Marks Geragoss apgalvojumus nosaucis par «rupjiem apvainojumiem, apmelojumiem un neslavas celšanu». «Prokuratūra ir zaudējusi prātu,» viņš teica. «Es sūdzēšos par prokuroru un viņa frivolo apsūdzību.»

Kā ziņots, 2009.gadā Brauns atzina savu vainu dziedātājas Rianas piekaušanā. Viņam tika piespriests piecus gadus ilgs nosacīts sods, 180 dienas sabiedrisko darbu un psihologa konsultācijas.

Taču, kā tagad apgalvo Losandželosas apgabala prokuratūra, par nostrādāto sabiedriskā darba apjomu iesniegtajos dokumentos esot «ievērojamas pretrunas», kas «labākajā gadījumā liecina par paviršu dokumentāciju, bet sliktākajā – par viltotu atskaiti».

Prokuratūras pārstāve Mērija Mureja atsaucās uz trīs gadījumiem, kad saskaņā ar dokumentiem Brauns veica sabiedriskos darbus, taču patiesībā tajā laikā bija izbraucis no valsts vai arī uzstājās.

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļā Riana intervijā mūzikas žurnālam «Rolling Stone» atzina, ka atkal satiekas ar Braunu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu