Rudņevs iekļauts bundeslīgas kārtas simboliskajā izlasē (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs iekļauts Vācijas bundeslīgas čempionāta aizvadītās kārtas simboliskajā izlasē populārā portāla «goal.com» versijā.

Sestdien Rudņevs ar diviem gūtiem vārtiem palīdzēja viņa pārstāvētajai «Hamburger SV» komandai ar 4:1 viesos uzvarēt pēdējo divu gadu valsts čempionus Dortmundes «Borussia».

Vēl divus vārtus šajā mačā guva arī otrs Hamburgas kluba uzbrucējs Sons Honmiņs, kurš arī tika iekļauts simboliskajā izlasē, kas sastādīta pēc taktiskās shēmas 3-4-3. Kā trešais uzbrucējs komandā iekļauts Štefans Kīslings no Leverkūzenes «Bayer» komandas.

Tāpat simboliskajā izlasē iekļauts arī Hamburgas komandas aizsargs Marsels Jansens. Hamburgas klubs ir vienīgais, kurš šonedēļ izlasē pārstāvēts ar trim futbolistiem.

Rudņevs ir pirmais Latvijas futbolists bundeslīgas čempionātā. Iepriekš 24 gadus vecais uzbrucējs ar Hamburgas klubu noslēdza četru gadu līgumu.

Šosezon Rudņevs guvis jau desmit vārtus un pašlaik atrodas dalītā līgas rezultatīvāko spēlētāju septītajā vietā, bet divatā ar Sonu Honmiņu viņi pretinieku vārtsargus pārspējuši jau 19 reizes.

Bundeslīgas kopvērtējumā pašlaik Hamburgas komanda ar 31 punktu 21 spēlē ieņem septīto vietu, bet ļoti pārliecinošā līderpozīcijā ar 54 punktiem ir Minhenes «Bayern».

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu