Kventins Tarantino «Mērgļus» un «Džango» apvienos triloģijā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Režisors Kventins Tarantino paziņojis par plāniem apvienot filmas «Inglorious Basterds» («Bēdīgi slavenie mērgļi») un «Django Unchained» («Atsvabinātais Džango») jaunā «pārrakstītās vēstures» triloģijā.

«Atsvabinātais Džango» nedēļas nogalē ieguva BAFTA balvu par labāko oriģinālo scenāriju. Tarantino pasākumā atklāja, ka abām filmām «jākļūst» par triloģiju.

«Pārrakstītās vēstures tēmai jākļūst par triloģiju, tai vajadzīga vēl trešā filma. Es vēl neesmu izlēmis, par ko tā būs,» režisora teikto atreferē žurnāls «Empire».

«Atsvabinātais Džango» ir Tarantino jaunākā filma. Tās darbība norisinās ASV dienvidos 19.gadsimtā, un aktieris Džeimijs Fokss asiņainajā vesternā spēlē brīvlaistu vergu Džango. Viņš apvieno spēkus ar vīrieti, kurš pelna naudu no atlīdzībām par meklētu noziedznieku nogalināšanu, lai atrastu Džango sievu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu