Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10940143t1hcde2.jpg)
Nepieciešams:
50g kakao
225g cukura
150 ml piena
100g sviesta
3 olas
225g miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
Glazūrai
300g skābā krējuma
270g cukura
100g šokolādes
Pagatavošana:
Uzvāra pienu ar cukuru un kakao, pieliek sviestu. Olas saputo, pievieno karstajam pienam. masu uzkarsē. Karstajā masā liek miltus un cepampulveri.
Ietaukotās, ar cepampapīru izklātās veidnēs liek mīklu. Mīlklu var likt divās vienādās fotmās vai cept vienā, tad izcepto biskvītu, kad tas atdzisis, pārgriež uz pusēm. Cep 175 grādos 35 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.
Šokolādi izkausē, sajauc ar cukuru un skābo krējumu.
Atdzisušas kūkas vienu kārtu apsmērē ar krēmu, uzliek otru kārtu un pārsmērē ar atlikušo krēmu. Var rotāt ar šokolādes skaidiņām.