«Jaguar Land Rover» apsver iespēju Indijā ražot automašīnas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas autobūves uzņēmums «Jaguar Land Rover» apsver iespēju Indijā veikt ne tikai automašīnu montāžu, bet to ražošanu pilnībā, vēsta laikraksts «Wall Street Journal».

«Jaguar Land Rover» šobrīd Indijā veic atsevišķu automašīnu montāžu, izmantojot no Lielbritānijas sūtītas rezerves daļas. Visa automobiļa ražošana pilnībā Indijā padarītu to lētāku, ņemot vērā ietaupījumu saistībā ar valdības importa nodokļiem un darbaspēka izmaksām.

«Tāpat kā Brazīlija, Indija ir viena no iespējamām vietām, kur «Jaguar Land Rover» varētu pilnībā ražot automašīnas,» laikrakstam pavēstīja kāda situāciju labi pārzinoša persona. Taču šī persona brīdinājusi, ka šis process vēl ir ļoti agrīnā stadijā.

«Jaguar Land Rover» Indijas rūpnīcā šobrīd veic divu modeļu montāžu, izmantojot rezerves daļu komplektus, dzinējus un ātrumkārbas, kas importētas no Lielbritānijas.

Kā ziņots, «Jaguar Land Rover» pieder Indijas lielākajai autobūves kompānijai «Tata Motors Ltd.», kas Lielbritānijas autoražotājus «Jaguar» un «Land Rover» par 2,3 miljardiem ASV dolāru 2008.gada jūnijā iegādājās no ASV autobūves koncerna «Ford Motor Co.».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu