«Trek MTB maratons» maina nosaukumu un gatavojas pirmajam posmam (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar 12. martu tiek atvērta reģistrācija reģistrācija «Vivus.lv MTB maratonam», kuru organizēs vieni no pieredzes bagātākajiem Latvijas MTB sacensību rīkotājiem - Biedrība «Latvijas Kalnu Riteņbraukšanas Attīstības Centrs». Biedrība iepriekš organizējuši tādas sacensības kā «Trek MTB Maratons», «Philips MTB Maratons», Latvijas Čempionāts MTB krosā un citas.

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šogad īstiem kalnu riteņbraukšanas entuziastiem un sportistiem tiks piedāvāta iespēja sacensties interesantās un tehniski daudzveidīgās trasēs dažādos Latvijas novados – 2013.gada sezona tiks aizvadīta ar «Vivus.lv MTB maratona» nosaukumu.

Iepriekšējos gadus šis sacensību seriāls bija atpazīstams kā «Trek» vai «Philips MTB maratons», taču šogad tā nosaukums ir mainīts uz «Vivus.lv MTB maratons» un, kā sola organizatori, jau ierasto trašu un sacensību kvalitāti tas tikai uzlabos.

Stāsta Jānis Baltaisbrencis, sacensību direktors: «Vēlamies informēt mūsu ilggadējos draugus un sacensību dalībniekus, ka esam mainījuši sacensību nosaukumu, bet ne sacensību būtību – kvalitatīvas un interesantas MTB sacensības Latvijā un ceram, ka arī šogad mūsu sarūpētās distances un pārbaudījumi nesīs gandarījumu to veicējiem.»

Kā jau ierasts, sacensību trases tiks veidotas pa grūtāku, taču nenoliedzami interesantāku reljefu kā citas MTB sacensības, lai pilnībā izmantotu kalnu divriteņa un braucēja tehniskās un fiziskās iespējas. Sacensību formāts ir veidots tā, lai arī ne tik labi sagatavotiem braucējiem piedāvātu iespēju atklāt kalnu riteņbraukšanas burvību, piemēram, ir iespēja startēt «Latvijas Valsts Meži MTB Pusmaratona» distancē.

Organizatori aicina izmantot pašreizējo pieteikšanos ar atlaidi – reģistrējoties «Vivus.lv MTB maratonam» līdz 20.martam, pieejama 30% atlaide dalības maksai.

REĢISTRĀCIJA PIEEJAMA MARATONA MĀJASLAPĀ.

Sacensību posmi notiks jau pazīstamās pilsētās, taču noslēguma posms būs Baldonē, kas jau daudziem MTB braucējiem ir pazīstama ar Riekstukalna reljefu un interesanto trasi.

  • 1. posms - 21.04.2013. Ventspils Piedzīvojumu parks
  • 2. posms - 26.05.2013. Ape, Apes mototrase
  • 3. posms - 30.06.2013. Talsi, Kamparkalns
  • 4. posms - 28.07.2013. Smiltene, Tepera autotrase
  • 5. posms - 11.08.2013. Cēsis, Pilsētas stadions
  • 6. posms - 31.08.2013. Baldone, Riekstukalns

Kopumā sacensībās būs 3 veida distances:

  • «Vivus.lv MTB Maratons» (50 līdz 60 km)
  • «Latvijas Valsts Meži MTB Pusmaratons» (25 līdz 30 km)
  • «Superior bērnu sacensības» (200 līdz 1000 m).

Pieteikšanās sacensībām un sīkāka informācija mājaslapā www.mtb-maratons.lv, kā arī veikalā «Veloprofs», Maskavas ielā 240, Rīgā.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu