Vēl līdz 31.martam var paspēt reģistrēties Vivus.lv MTB Maratonam par īpaši izdevīgu cenu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mtb-maratons.lv

Sacensību organizatori aicina izmantot izdevību ietaupīt un līdz 31.martam reģistrēties Vivus.lv MTB maratona mājas lapā [s:44211] visiem posmiem ar 30% atlaidi.

Savukārt reģistrējoties līdz 14.aprīlim visiem sacensību posmiem, pieejama 20% atlaide.

Sacensību organizatori aicina dalībniekus izmantot lielisko piedāvājumu reģistrēties sacensībām uz visiem posmiem ar 30% atlaidi, kas ir spēkā līdz 31marta 24:00.

Šāda savlaicīga reģistrācija palīdz sacensību dalībniekiem būt motivētākiem sagatavošanās periodā, kā arī krietni atvieglo organizatorus ar resursu plānošanu, lai sacensības organizētu augstā līmenī.

Kā informē sacensību organizatori, sacensību kopvērtējumā tiks ieskaitīti 5 posmi no sešiem, tādēļ šāda savlaicīga reģistrācija atmaksājas.

Tiem, kas baidās no izaicinājumiem maratona distancē, ir sagatavota alternatīva – Latvijas Valsts mežu pusmaratons - tā ir atvieglota distance, kas būs pa spēkam ikvienam braucējam. Šo distanci visbiežāk izvēlas tie braucēji, kas lielāku uzsvaru liek uz MTB riteņa un trašu baudīšanu, nevis sportisko mērķu sasniegšanu.

Tāpat šajās distancēs bieži tiek līdzi ņemti bērni, kā novērojuši sacensību organizatori un šāds brauciens izvēršas par lielisku kopā laika pavadīšanu, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm un esot kopā ar ģimeni, pie viena iepazīstot dažādus Latvijas novadus.

Atgādinām, ka sacensību norise tiek plānota jau ierastajās un pārbaudītajās sacensību vietās:

1. posms - 21.04.2013. Ventspils Piedzīvojumu parks

2. posms - 26.05.2013. Ape, Apes mototrase

3. posms - 30.06.2013. Talsi, Kamparkalns

4. posms - 28.07.2013. Smiltene, Tepera autotrase

5. posms - 11.08.2013. Cēsis, Pilsētas stadions

6. posms - 31.08.2013. Baldone, Riekstukalns – noslēgums un apbalvošanas ceremonija

Vivus.lv MTB maratona pirmais sacensību posma starts tiks dots Ventspilī, Piedzīvojumu parkā pie Lemberga hūtes, kur sacensības tiks aizvadītas jau trešo gadu pēc kārtas. Šis posms ir kā «iesildošais» posms pārējiem sacensību seriālu posmiem, jo nav tik tehniski sarežģīts, taču ir pietiekamu izturību prasošs, ja dabā ir vēlīns pavasaris un pļavas ir mitras. Par atalgojumu dalībnieku pūlēm būs pavasara baudīšana un braukšana ar skatu uz jūru, kas ir retums vēl kādā citā MTB maratonā.

Vivus.lv MTB maratoni atšķiras no citiem maratoniem ar tehniskākām, pārdomātākām un interesantākām trasēm, sacensību ģeogrāfijas ziņā tiks aptverta visa Latvija - Ventspils, Smiltene, Ape, Talsi, Cēsis un Baldone.

Arī šogad katrs dalībnieks var izvēlēties sev pieņemamāko sacensību distanci:

Vivus.lv Maratons (50 līdz 60 km)

Latvijas Valsts Meži MTB Pusmaratons (25 līdz 30 km)

Superior bērnu sacensības (200 līdz 1000 m).

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu