Rīsa Viterspūna arestēta par huligānismu (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV Džordžijas štatā par huligānismu arestēta pazīstamā kinoaktrise, «Oskara» balvas ieguvēja Rīsa Viterspūna, svētdien vēsta ASV mediji. Aktrise arestēta pēc tam, kad policija par braukšanu dzērumā bija aizturējusi kinozvaigznes laulāto draugu.

Atbilstoši policijas ziņojumam piektdienas rītā patruļa pievērsusi uzmanību automobilim «Ford Fusion», kura vadītājs spēkratu nav spējis noturēt savā braukšanas joslā, vēsta izklaides ziņu portāls TMZ.

Kad auto apturēts, policisti ievērojuši, ka tā vadītājs - aktrises vīrs Džeimss Tots - dvako pēc alkohola. Turklāt viņa acis bijušas sapampušas un sarkanas, tās asarojušas.

Policisti piedāvājuši šoferim veikt alkohola testu, un viņš tam piekritis.

Kaut arī policisti likuši Viterspūnai palikt automašīnā, viņa no tās izkāpusi un vaicājusi: «Jūs ziniet, kā mani sauc?» Policijas darbinieks atbildējis: «Nē, man nav jāzina jūsu vārds.»

Uz to 37 gadus vecā aktrise izsaukusies: «Jūs drīz uzzināsies, kas es esmu. Jūs nonāksiet visas valsts ziņās!»

Kad patruļa grasījās aplikt aktrises vīram roku dzelžus, viņa atkal mēģināja iejaukties notiekošajā. Policists licis aktrisei kāpt atpakaļ automašīnā, tomēr viņa atteikusi, ka ir ASV pilsone un var stāvēt uz Amerikas zemes.

Tad policists nolēmis Viterspūnu arestēt. Sākumā viņa pretojusies, bet, paklausot dzīvesbiedra pamudinājumiem, nomierinājusies.

Viterspūna un Tots nogādāti policijas iecirknī, kur aktrisei izvirzītas apsūdzības huligānismā, bet Totam - par braukšanu dzērumā.

Svētdienas vakarā aktrise publicēja atvainošanos par savu uzvedību. "Es acīmredzami biju izdzērusi mazliet par daudz, un man liels kauns par to, ko sarunāju," viņa raksta. "Tā bija drausmīga situācija, un es biju nobijusies par savu vīru, taču tas nav nekāds attaisnojums. Es izrādīju necieņu pret policistu, kurš tikai darīja savu darbu. Tas, ko pateicu, noteikti neparāda, kāda es esmu. Es ļoti cienu policiju un nožēloju savu rīcību."

Vairāk viņa nevēlējās komentēt, jo lieta vēl nav izskatīta.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu