Lielā talka – arī «Mežaparkā» (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 27. aprīlī,  Lielās talkas ietvaros SIA «Rīgas meži» organizē kultūras un atpūtas parka «Mežaparks» sakopšanas darbus. Talkas gaitā plānots no izkoptā «Mežaparka» pameža aizvākt krūmus un zarus, kuri tiks pārvērsti šķeldā. Ar iegūto šķeldu tiks noklāts jaunveidojamās parka pastaigu takas posms, kas ved cauri bioloģiski augstvērtīgai priežu audzei parka ziemeļu daļā, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Tāpat ar šķeldu noklās atkailinātās koku saknes pie Ķīšezera pludmales. Tiks sakopta parka Ķīšezera piekraste, Zaļais teātris un Lielās estrādes teritorija, kā arī vākti atkritumi un atjaunots smilšu segums Bērnu rotaļu pilsētiņā. Kopīgiem spēkiem «Mežaparks» tiks godam sagatavots gaidāmajai vasaras sezonai, kurā bez galvenā notikuma - Dziesmu un deju svētkiem, ir ieplānota arī virkne citu vērienīgu pasākumu. Pirmais no tiem būs Veselīga dzīvesveida diena, kas «Mežaparkā» norisināsies 1. maijā.

Talcinieku pulcēšanās – no plkst. 9.30 pie kafejnīcas «Meža puķe» Ostas prospekta un Atpūtas alejas krustojumā. Talkas sākums – plkst. 10.00.

Talkā «Mežaparkā» piedalīsies arī Rīgas mērs Nils Ušakovs un vicemērs Andris Ameriks un citi deputāti. Dalību pasākumā ņems arī Ints Teterovskis kopā ar kori «Balsis», kuri Lielās talkas gaitā «tīrīs plaušas», dziedot Mežaparka Lielajā estrādē. Talkas darbus organizēs un vadīs SIA «Rīgas meži» darbinieki.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu