Latvijas tirgotāji pievienojas Lielajai talkai (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas tirgotāju kooperācija «AIBE», kas sevī apvieno vairāk nekā 450 Latvijas uzņēmēju veikalus, Lielās talkas laikā plāno sakopt aptuveni 300-500 m² lielu teritoriju ap katru no veikaliem, iesaistot talkā aptuveni 1000 darbinieku. Šogad Lielās talkas aktivitātes atbalstīs arī Lietuvas tirgotāju alianse «AIBE», kopumā nodrošinot 1000 «AIBE» tīkla veikalu līdzdalību vides sakopšanā. 

“«AIBE» ik gadus pavasaros rīko talku, sakopjot teritoriju ap veikaliem, kā arī veicot papildus iekštelpu un noliktavu tīrīšanu. Šīs aktivitātes īpaši novērtē mūsu klienti, kā arī arī tās iedvesmo un uzlabo garastāvokli mūsu darbiniekiem. Tā kā šogad «AIBE» talkas laiks sakrīt ar Vislatvijas Lielo talku, nolēmām šajā jaukajā iniciatīvā iesaistīt arī mūsu Lietuvas uzņēmumu, uzstādot savu iekšējo rekordu sakoptās teritorijas ziņā – kā plānots, aptuveni 300 000 m²,» stāsta Latvijas tirgotāju kooperācijas «AIBE» valdes priekšsēdētājs Didzis Zālītis.

Lai veikalu darbinieki ar lielāku prieku iesaistītos talkā, «AIBE» talciniekus nodrošinās ne vien ar darbam nepieciešamajiem materiāliem - cimdiem, grābekļiem, atkritumu savākšanas maisiem un tīrīšanas līdzekļiem, bet arī ar minerālūdeni, uzkodām un siltajām pusdienām.

2012. gada augustā Latvijas tirgotāju kooperācija AIBE un Lietuvas tirdzniecības uzņēmumu alianse AIBE apvienojās vienīgajā Baltijas valstu tirgotāju savienībā, kas apvieno vairāk par 1000 veikaliem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu