Aizvadīts «MySport MTB» kausa posms Tomes mežos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. maijā Tomē norisinājās «MySport MTB» Kauss 2013 1. posms. Pirmajā posmā MTB maratonā (50km) vīru konkurencē aizraujošā cīņā uzvaru izcīnīja Normunds Zviedris no ZZK komandas (1:49:33), otro vietu ieguva Dmitrijs Sorokins no «Rietumu-Delfin» (1:49:33), bet trešais ierindojās Raivis Zīmelis no «MySport-STEVENS» (1:49:35). 

Dāmu konkurencē uzvaru izcīnīja Dana Rožlapa no «MySport-Stevens» (2:08:35), otro vietu ieguva Līga Šmite no «Ebike-4ever» (2:17:35), bet trešajā vietā ierindojās Ingrīda Šmite no «TREK DPA» (2:20:09).

MTB pusmaratonā ātrākie vīru konkurencē bija Niklāvs Boļšis, Kristofers Bindemanis un Kristaps Rūsiņš. Savukārt dāmu konkurencē trīs ātrākās bija Rūta Brakovska (Jaunietes), Linda Krastiņa (T Dāmas) un Līna Berga (T Dāmas).

Bērnu sacensībās savās grupās ātrākie bija Rinalds Bāris (ZM3), Henriks Radionovs (ZM5), Gustavs Krasts (ZM7), Toms Ustups (Z10), Krista Kristiāna Grīgas (M10), Bruno Krampe (Z12), Samanta Krampe (M12).

Kopumā «MySport MTB» Kausa pirmajā posmā piedalījās vairāk nekā 350 dalībnieki kuri sacentās 26 dažādās vecuma grupās. MTB maratonā un MTB pusmaratonā katras grupas trīs ātrākie dalībnieki saņēma medaļas un balvas no veikala «MySport» un no «ISOSTAR». Visi bērnu dalībnieki saņēma gandarījuma balvas no «Corny», kā arī trīs ātrākie saņēma diplomus, medaļas un balvas no «Corny».

Distancē dalībniekiem bija pieejami divi dzeršanas punkti, kurus nodrošināja «ISOSTAR», savukārt finišā visus dalībniekus gaidīja zupa. Starta/finiša zonā dalībniekiem bija pieejams tehniskais serviss, kuru nodrošināja veikals «MySport».

Kopumā «MySport MTB kauss 2013» notiek 5. posmos. Nākamais posms jau 18. Maijā Ozolkalnā. Pieteikties šīm sacensībām varat «saliedet.lv», «mysport.lv/mtbsakums», kā arī veikalā «MySport».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu