«Ghetto Family» vēsturisko «Volgu» sacensībās pārstāvēs Jānis Tomsons (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Family» Latvijā un Eiropā šogad pārstāvēs autosportists Jānis Tomsons, kurš 2012.gadā atgriezās autosportā pēc kājas zaudēšanas un šogad turpinās startēt vēsturisko «Volgu» sacensībās Latvijā un Eiropā.

Jau šo sestdien, 4.maijā plkst.11:20 Biķernieku trasē tiks atklāta jaunā autošosejas sezona ar sacensību «Dzintara Aplis 2013» vēsturisko auto kausa izcīņas 1. posmu un autošosejas čempionāta 1. posmu Nacionālajā klasē.

Sacensībās «Dzintara Aplis 2013» startēs ievērojams skaits «Volgas», VAZ un vēsturiskās «Formulas», kā arī Nacionālās klases spēkrati. Vienlaikus, pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma, šogad atkal norisināsies Latvijas čempionāts «Volgu» klasē, kur ar 25.numuru uz starta līnijas stāsies arī spēkrats, kuru vadīs autovadītājs ar īpašām vajadzībām Jānis Tomsons.

Jānis Tomsons veiksmīgi debitēja vēsturisko GAZ automašīnu sacensībās 2012.gada sacīkšu sezonā, kopvērtējumā ieņemot augsto 9.vietu. 2013.gadā Jānis plāno startēt vēsturisko automašīnu sacīkstēs Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Krievijā, tā demonstrējot cilvēku ar invaliditāti spējas un iespējas, kas uzlabo dzīves kvalitāti, fizisko un garīgo veselību.

«Bērnības sapnis piepildījās 2012.gadā, kad sākām šo projektu. Sākumā pat nebija nojausma, cik liela nozīme var būt tam, ko es daru. Šogad plānoju ar konkrētu piemēru un rezultātiem likt akcentu uz cilvēku ar invaliditati integrēšanu sabiedrībā. Mans elks un iedvesmas paraugs ir itāļu autosportists Alessandro Zanardi,» atzīst Jānis Tomsons. «Tāpēc šogad esmu plānojis startēt LAF rīkotajā Latvijas čempionātā un «Dzintara Aplis» kausa izcīņas posmos.»

«Ghetto Family» sekos līdzi Jāņa startiem vēsturisko «Volgu» sacensībās gan LAF organizētajās Latvijas čempionāta sacensībās, gan «Dzintara aplis» kausa izcīņai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu