Rudņevs spēlē 90 minūtes, «Hamburger SV» zaudē svarīgus punktus (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas čempionāta svarīgā spēlē svētdien neizšķirti cīnījās Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» komanda, kas nospēlēja 1:1 (1:0) ar «VfL Wolfsburg» futbolistiem.

Rudņevs pēc trīs spēļu pārtraukuma šoreiz atkal izgāja savas komandas pamatsastāvā, laukumā aizvadot visas 90 minūtes.

Rezultātu pašā pirmā puslaika izskaņā atklāja mājinieku spēlētājs Heiko Vestermans, bet 65. minūtē izlīdzinājumu panāca japānis Makoto Hasebe.

Hamburgas klubs kopvērtējumā ar 45 punktiem 32 spēlēs pakāpās uz septīto vietu, bet sestajā vietā esošajai «SC Freiburg» komandai ir par trim punktiem vairāk. Pēc sezonas tieši sešas labākās komandas kvalificēsies Eirokausu sacensībām. «sc Freiburg» svētdien ar 2:0 pieveica «Augsburg fc» futbolistus.

Pirms tam sestdien Vācijā bija UEFA Čempionu līgas finālspēles ģenerālmēģinājums - iepriekšējo divu sezonu valsts čempione Dortmundes «Borussia» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar šīs sezonas bundeslīgas čempioniem Minhenes «Bayern».

Divas kārtas pirms sezonas beigām «Bayern» kontā ir 85 punkti un otrajā pozīcijā esošā Dortmundes komanda atpaliek par 20 punktiem.

Vēl trīs kārtas pirms sezonas beigām «Bayern» laboja bundeslīgas punktu rekordu, ko pērn uzstādīja Dortmundes «Borussia», kas 34 mačos iekrāja 81 punktu.

Minhenes komanda varētu kļūt par pirmo Vācijas klubu, kas vienā gadā izcīna trīs titulus - Vācijas bundeslīgā, Vācijas kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu