Rudņevam 12. vārti bundeslīgā šosezon (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē šodien savus 12. vārtus šajā sezonā guva «Hamburger SV» un Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs.

«Hamburger SV» futbolisti bundeslīgas pirmspēdējās spēļu kārtas mačā ar 4:1 izbraukumā uzvarēja «TSG 1899 Hoffenheim» komandu, bet Rudņevs precīzi sita 88. minūtē, desmit minūtes pēc uznākšanas laukumā uz maiņu.

Uzvarētāju labā vārtus guva arī Sons Honmiņs, Deniss Aogo un Petrs Jirāčeks, bet mājiniekiem vienīgos vārtus guva Kevins Volands.

Ar 12 gūtiem vārtiem Rudņevs un Sons Honmiņš dala komandas rezultatīvākā spēlētāja godu, bet bundeslīgas rezultatīvāko futbolistu sarakstā Latvijas uzbrucējs ieņem dalītu devīto vietu.

Vācijas bundeslīgas čempionāta kopvērtējumā Hamburgas klubs ar 48 punktiem 33 spēlēs ieņem septīto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Frankfurtes «Eintracht» komandas, kas ieņem sesto vietu, kura kā pēdējā nodrošina iekļūšanu Eirokausos.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu