Rudņevam un «Hamburger SV» neizdodas kvalificēties Eirokausiem (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas čempionāta noslēdzošās kārtas spēlē šodien zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» komanda, kas ar 0:1 (0:0) savā laukumā piekāpās Leverkūzenes «Bayer».

Līdz ar šo zaudējumu HSV komanda nespēja nodrošināt vietu nākamās sezonas Eirokausu turnīros.

Rudņevs laukumā nāca uz maiņu spēles 66. minūtē, nomainot horvātu Milanu Badeļu, tomēr par savas komandas varoni nekļuva. Tā vietā cīņas 90. minūtē uzvaru izrāva «Bayer» komanda, kad vārtus guva Štefans Kīslings.

Savā debijas sezonā bundeslīgas čempionātā Rudņevs guva 12 vārtus, kas ar dienvidkorejieti Sonu Honmiņu nodrošina dalītu komandas rezultatīvākā spēlētāja godu.

Ar 48 punktiem 34 spēlēs HSV komanda kopvērtējumā ieņēma septīto vietu, bet no sestajā pozīcijā finišējušās Frankfurtes «Eintracht» tā atpalika par trim punktiem. Ieņemta sestā vieta ļautu klubam nākamajā sezonā startēt UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Jau savlaicīgi čempionu titulu bija nodrošinājusi Minhenes «Bayern» komanda, kas 34 spēlēs iekrāja 91 punktu. Otrie ar 66 punktiem palika Dortmundes «Borussia» futbolisti, kuriem vienu punktu zaudēja «Bayer», bet ceturto vietu izcīnīja un pēdējo ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgu nodrošināja Gelzenkirhenes «Schalke 04».

Minhenes komanda varētu kļūt par pirmo Vācijas klubu, kas vienā gadā izcīna trīs titulus - Vācijas bundeslīgā, Vācijas kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu