Tornado monstrs ASV: Māte pēc cerību nakts saņem sirdi plosošu ziņu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc ārkārtīgi postošā tornado, kas piemeklēja Oklahomu ASV, izskan dažādi stāsti - brīnumainas izglābšanās un sirdi plosošas traģēdijas. Kāda vietējā medijiem atklājusi savu stāstu par veltīgām cerībām, kas nomira līdz ar traģiskas vēsts saņemšanu.

Astoņus gadus vecā zēna Kaila Deivisa māte Mikija Diksona, kura domāja, ka dēls ir izdzīvojis, pavadījusi «elles nakti» un galu galā uzzinājusi, ka dēls ir miris.

Sieviete veltīgi cerējusi, ka viņas dēls ir dzīvs, jo sākotnējā informācija liecināja, ka stihija neskāra skolu, kurā dēls mācījies.

Taču vēlāk atklājās, ka virpulis brāzies tieši pāri skolai, kur mācījies astoņus gadus vecais puika. Māte nosūtīja fotogrāfiju, kur redzams viņas dēls un saņēma sirdi plosošu ziņu - izrādījās, ka viņas dēls ir starp bojāgājušajiem.

Sieviete atklājusi, ka sliktākais bijis naktī, kad atklājies, ka stihija tomēr bija skārusi skolu.

Šajā skolā arī atradās 11 gadus vecā meita, kurai izdevās izglābties.

Jau vēstīts, ka šajās dienās Oklahomu piemeklēja ārkārtīgi spēcīgs tornado, laupot vismaz 24 cilvēku dzīvības. Īsi pēc stihijas izskanēja, ka dzīvību zaudējis 91 cilvēks, taču vēlāk izrādījies, ka upuru skaits ir mazāks un haosā notikusi kļūda.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu