«Amserv Motors» saņem prestižo «Ichiban» balvu ceturto reizi pēc kārtas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Toyota» un «Lexus» pārstāvji Latvijā «Amserv Motors» ceturto reizi pēc kārtas ir saņēmuši prestižo «Toyota» Eiropas klientu apmierinātības apbalvojumu «Ichiban».

Ikgadējā oficiālā «Ichiban» pasniegšanas ceremonija notika jau septīto reizi. Šeit sapulcējās Eiropas labāko «Toyota» mazumtirgotāju pārstāvji, tostarp arī «Ichiban» ieguvēji «Amserv Motors» - vienīgais «Toyota» automašīnas pārstāvošais uzņēmums Baltijā, kas šo augsto atzinību saņēmis jau četrus gadus pēc kārtas.

«Saņemt ceturto «Ichiban» pēc kārtas ir liels pagodinājums. Taču tam visam pamatā ir neatlaidīgs un uz mērķi orientēts komandas darbs,» stāsta «Amserv Motors» valdes loceklis Armands Vimba.

Ceļojošā «Ichiban» balva tiek pasniegta ik gadu katras valsts tikai vienam labākajam «Toyota» pārstāvim. Galvenais vērtēšanas kritērijs ir klientu apmierinātība ar pārstāvniecības sniegumu apkalpošanā. Papildu klientu apmierinātības vērtēšanai jābūt ievērotiem arī nosacījumiem attiecībā uz pārstāvniecības uzņēmējdarbību, noteiktajiem plāniem gan pārdošanā, gan pēcpārdošanā labāk nekā citiem pārstāvjiem.

Vārds «Ichiban» ir radies no japāņu vārda «Okyakusama Ichiban», un tā nozīme «Klients pirmajā vietā», un «Ichiban» nozīme šajā vārdu savienojumā ir «pirmais» jeb «numur viens».

Kopumā Eiropā ir vairāk nekā 2000 «Toyota» mazumtirgotāju, bet balvu līdz šim saņēmušas 45 pārstāvniecības. «Amserv Motors» šo balvu pirmo reizi saņēma 2010.gada aprīlī, otro reizi - 2011.gada martā, trešo - 2012.gada maijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu