Šaija Labafs vēl joprojām maksā savai pirmajai aģentei (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Šaija Labafs vēl joprojām daļu no honorāra maksā savai pirmajai aģentei, kas palīdzēja viņam uzsākt kinokarjeru, vēsta «Contactmusic».

71 gadus vecā Terēza Dālkvista atklāja, ka vienošanos ar Labafu par viņa pārstāvēšanu parakstīja, kad aktierim bija 11 gadi.

«Viņš man vienu rītu piezvanīja plkst.7:30 un paziņoja: «Man vajadzīgs aģents!» Viņš mani atrada telefona grāmatā. Es uzreiz pamanīju, ka viņš ir neticami talantīgs,» stāstīja Dālkvista.

Aģente sākotnēji sagādājusi jaunajam aktierim mazas lomas tādos televīzijas seriālos kā «Freaks & Geeks» un «E.R.», bet vēlāk nodrošināja arī viņa lielo izrāvienu karjerā ar galveno lomu Disneja seriālā «Even Stevens».

Līdz ar seriāla panākumiem un jauniem piedāvājumiem Dālkvista vairs nespēja tikt galā ar pienākumiem, tāpēc viņa šķīrusies no Labafa.

«Viņu vēlējās lielāki aģenti, un man patiešām vajadzēja ļaut viņam aiziet. Bet viņš turpina man maksāt noteiktus procentus. Es vēl joprojām saņemu Šaijas Labafa naudu,» sacīja Dālkvista.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu