Jūrmalas velomaratonā iespēja laimēt velosipēdu ar Štromberga autogrāfu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

9. jūnijā «SMScredit.lv» Jūrmalas velomaratonā kā viena no atrakcijām būs «Ruļļu cīņas» jeb fiksēto velosipēdu sacensības, kurās būs iespēja laimēt pilsētas divriteni ar slavenā latviešu BMX riteņbraucēja Māra Štromberga autogrāfu.

9. jūnijā «SMScredit.lv» Jūrmalas velomaratonā varēs ne tikai startēt 14 kilometrus garajā ģimenes distancē un 42 kilometrus garajā tautas distancē, bet arī ņemt dalību dažādās aktivitātēs. Viena no atrakcijām būs arī «Ruļļu cīņas» ar īpašo balvu – velosipēdu ar Māra Štromberga autogrāfu.

Ruļļu cīņu atrakcijā no plkst. 10.00 rītā līdz sešiem vakarā ikviens varēs salīdzināt savus spēkus ar citiem 500 metru garā distancē, uzzināt savu vidējo un maksimālo ātrumu, kā arī savu vietu topā. Ruļļi būs aprīkoti ar sensoriem, kas noteiks to apgriezienus, bet speciāla programmatūra aprēķinās braukšanas ātrumu un nobraukto distanci.

Tas riteņbraucējs, kurš «Ruļļu cīņās» uzrādīs ātrāko nobrauciena rezultātu, balvā iegūs velosipēdu, uz kura rāmja būs divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga autogrāfs.

Tāpat no 6. līdz 8.jūnijam «maratoni.lv» facebook kontā norisināsies konkurss, kurā cilvēki tiks aicināti minēt ātrāko iespējamo nobrauciena laiku Ruļļu cīņu uzvarētājam. Trim konkursa dalībniekiem, kura minējums būs vistuvākais, balvā paredzēti pludmales dvieļi no «SMScredit.lv».

  • Atgādinām, ka iepriekš reģistrēties dalībai Jūrmalas velomaratonā iespējams līdz 5. jūnijam oficiālajā mājas lapā «maratoni.lv», «City Fitness» sporta klubos vai veikalu tīkla «Fans» veikalos. Dalībnieki līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz minētajam datumam, velomaratonā varēs startēt bez maksas.
  • Iepriekš reģistrējoties, dalības maksa «Skandi Motors» tautas distancē 12 lati, bet «Everest» ģimenes distancē – 9 lati. Pastāvēs iespēja reģistrēties arī sacensību norises vietā, bet tad dalības maksa katrā no distancēm būs par 3 latiem dārgāka.

Sīkāka informācija par sacensībām «maratoni.lv».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu