Labākie <i>Fiksīšu</i> meistari pulcēs Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. jūnijā, jau otro gadu pēc kārtas notiks «Red Bull Tru Fix» sacensības. Konceptu izstrādājis vairākkārtējais «Red Bull Mini Drome» uzvarētājs un pasaules rekordists Toms Alsbergs un viņa domubiedru grupa «Tru Fix Kru».

Sacensības ir paredzētas tiem braucējiem, kuri pārvietojas ar fiksēto rumbu treka velosipēdiem jeb tautā sauktajiem fiksīšiem.

Šogad «Red Bull Tru Fix» sacensības notiks izaicinājumiem pilnā vietā – Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā. Trase vīsies gan pa iekštelpām, gan pa teritoriju pie muzeja un solās būt izaicinoša. Saglabājot tradīcijas, viens no trases elementiem būs «vecmāmiņu uzbrukums».

Būs arī klasiskāki trases elementi, piemēram, kikeris un «wallride». Dalībniekiem jābūt gataviem pārvarēt grūtības, jo viens no šķēršļiem kļūdas nepiedos.

Pagājušogad uzvaras laurus vīriešu grupā plūca Jānis Slics, bet sieviešu – Linda Jakubone. Jau šobrīd savu dalību ir apstiprinājuši vadošie Baltijas braucēji, kā arī viesi no citām valstīm.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu