Igo, Hermanis un Upenieks akustiskos koncertos Jaunpils pilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gita Straustiņa

Igo, Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks ir apvienojušies akustiskā koncertu programmā «Tu esi atnākusi...» un viesojas Latvijas pilīs un muižās. Ar publikas aplausiem tika aizvadīts koncerts Mālpils muižā. Koncerti turpināsies 7.jūnijā plkst.19.00 Jaunpils pilī un saulgriežu noskaņas sagaidīsim Annas muižā «AnnasHotel» 20.jūnijā plkst.19.00.

Kontrabass, ģitāra un balss - šādā romantiskā un vīrišķīgā skanējumā koncerts pirmo reizi izskanēja Valentīna dienā Reiterna namā un iemantoja lielu publikas atsaucību.

Koncerta «Tu esi atnākusi..» apmeklētājiem tiek sniegta izcila iespēja izjust īpašo Latvijas piļu un muižu vidi vasaras vakaros savienojumā ar mūziķu veidoto intīmo atmosfēru.

Igo un Aivara Hermaņa dziesma ir kļuvusi par koncerta programmas pamatmotīvu. Jaunu skanējumu iegūst komponistu Jāņa Strazda un Aivara Hermaņa skaņdarbi no rudenī izdotā albuma «Esmu mājās» un par klasiskām kļuvušās dziesmas no Igo un «Remix» repertuāra. Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks koncertam ir sagatavojuši īpašas akustiskas ģitāru dueta improvizācijas un Mālpils muižas koncertā saņēma atkārtotas publikas ovācijas. Igo lasa savus dažādos laikos radītos dzejoļus un esejas, kā arī uz katru koncertu tiek solīts sagatavot īpašus pārsteigumus dziesmu repertuārā un radīt jaunas emocijas un noskaņas.

  • Biļetes uz pasākumiem nopērkamas «Biļešu Paradīzes» kasēs, «bilesuparadize.lv» un pirms koncerta norises vietā.

Dziesma «Tu esi atnākusi..» /Igo, AivarsHermanis/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu