Padomju laiku auto sacensības «Dzintara Volga» šogad svin 50 gadu jubileju (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 15.jūnijā jau trešo gadu pēc kārtas kultūras un atpūtas parkā «Mežaparks» norisināsies vēsturisko padomju auto sacensības «Dzintara Volga» un šovs 60., 70. un 80. gadu noskaņās. Šogad pasākums solās būt vēl aizraujošāks un piepildīts ar adrenalīnu, jo «Dzintara Volgai» aprit 50 gadi!

«Mežaparkā» ik gadu norisinās padomju auto šovs un sacensības «Dzintara Volga», kas savulaik bija vienas no prestižākajām auto sacensībām bijušajā Padomju savienībā un pulcēja desmitiem tūkstošu skatītāju. Pirmās «Dzintara Volgas» sacensības notika 1963. gadā un norisinājās tieši «Mežaparkā».

Šogad pasākuma organizatori ir parūpējušies par īpaši interesantu un daudzveidīgu programmu, kas būs veltīta «Dzintara Volgas» 50.gadu jubilejai.

Pasākuma laikā ikviens interesents varēs «Mežaparka» Lielajā estrādē vērot vēsturisko volgu sacensības, aizraujošu moto triāla šovu un spilgtus deju priekšnesumus. Ar koncertprogrammu uzstāsies leģendārā grupa «Eolika», kas savulaik iekaroja nedalītu Padomju Savienības republiku klausītāju mīlestību.

Pirmo gadu «Dzintara Volgas» ietvaros norisināsies vēsturisko padomju laika spēkratu izstāde «Padomju sapnis», kurā varēs apskatīt pašmāju kolekcionāru un entuziastu, bijušā padomju savienībā ražotos spēkratus.

Tāpat ikviens apmeklētājs varēs nobildēties padomju laiku fotoateljē un pamieloties bufetē ar īstu kvasu, kūpinātām vistiņām un citiem padomju laiku gardumiem.

Plkst. 11.00 «Mežaparkā», Atpūtas alejā un laukumā pie kafejnīcas «Mežapuķe» varēs apskatīt «Dzintara Volga» sacensību dalībnieces un tikties ar to īpašniekiem, savukārt plkst. 12.00 sāksies «Volgu» goda aplis pa vēsturisko «Mežaparka» trasi. Sacensību skatītāji tiks aicināti ieņemt labākās vietas estrādes kora vietu tribīnēs plkst. 12.30, sacensību «Dzintara Volga» braucieni sāksies 13.00.

Balvas «Dzintara Volga» sacensību uzvarētājiem nodrošina Latvijas Balzāms un AS «Dzintars».

Biļetes uz sacensībām Lielajā estrādē pieejamas «Biļešu Paradīzes» kasēs, bet pasākuma dienā – arī pie Lielās estrādes vārtiem Nr. 5. Biļešu cena: pieaugušajiem Ls 2,00, bērniem un pensionāriem – Ls 0,50.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu