«Mežaparkā» notiks padomju laiku spēkratu izstāde «Padomju sapnis» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 15. jūnijā jau trešo gadu pēc kārtas kultūras un atpūtas parkā «Mežaparks» norisināsies vēsturisko padomju auto sacensības «Dzintara Volga», kas savulaik bija vienas no prestižākajām auto sacensībām bijušajā Padomju savienībā un pulcēja desmitiem tūkstošu skatītāju. Šogad pasākuma organizatori ir parūpējušies par īpaši interesantu un daudzveidīgu programmu, kas būs veltīta «Dzintara Volgas» 50.gadu jubilejai.

Pirmo gadu «Dzintara Volgas» ietvaros norisināsies vēsturisko padomju laika spēkratu izstāde «Padomju sapnis», kurā varēs apskatīt pašmāju kolekcionāru un entuziastu, bijušā padomju savienībā ražotos spēkratus.

Izstādē aplūkojamie spēkrati nebūs vienkārši rūpīgi nopulēti un ievaskoti automobiļi vai motocikli, jo katram no šiem spēkratiem ir sava vēsture, kas ir bagāta ar dažādiem notikumiem un atgadījumiem.

Izstādē «Padomju sapnis», piedalīties var ikviens interesents. Izstādei pieteikt var automobiļus, motociklus vai mopēdus, ja tie ir ražoti sākot no 1945. līdz 1990. gadam bijušās Padomju savienības republikās.

info.mezaparks@gmail.com

1)Fotogrāfija, kurā redzams Jūsu spēkrats

2)Spēkrata ražošanas gads

3)Priecāsimies, ja dalīsieties ar kādu citu interesantu informāciju, atgadījumu, kas saistīts ar šo spēkratu

4)Gaidiet, kad mēs ar jums sazināsimies

Izstāde «Padomju sapnis» vienuviet pulcēs daudzus vēsturisko padomju laika spēkratu kolekcionārus un cienītājus. Katrs izstādes dalībnieks saņems četrus ielūgumus uz «Dzintara Volgas» pasākumu «Mežaparkā».

Spēkrats, kas izpelnīsies vislielākās žūrijas simpātijas, saņems balvu no SIA «Rīgas meži» - Karcher augstspiediena mazgāšanas iekārtu.

Pasākuma laikā ikviens interesents varēs «Mežaparka» Lielajā estrādē vērot vēsturisko volgu sacensības, aizraujošu moto triāla šovu un spilgtus deju priekšnesumus. Ar koncertprogrammu uzstāsies leģendārā grupa «Eolika», kas savulaik iekaroja nedalītu Padomju Savienības republiku klausītāju mīlestību.

Tāpat ikviens apmeklētājs varēs nobildēties padomju laiku fotoateljē un pamieloties bufetē ar īstu kvasu, kūpinātām vistiņām un citiem padomju laiku gardumiem.

Plkst. 11.00 «Mežaparkā», Atpūtas alejā un laukumā pie kafejnīcas «Mežapuķe» sāksies «Dzintara Volga» parāde, savukārt plkst. 12.00 sāksies Volgu goda aplis pa vēsturisko «Mežaparka» trasi. Sacensību skatītāji tiks aicināti ieņemt labākās vietas estrādes kora vietu tribīnēs plkst. 12.30, pirmie «Dzintara Volga» braucieni sāksies 13.00.

Biļetes uz sacensībām Lielajā estrādē pieejamas «Biļešu Paradīzes» kasēs, bet pasākuma dienā – arī pie Lielās estrādes vārtiem Nr. 5. Biļešu cena: pieaugušajiem Ls 2,00, bērniem un pensionāriem – Ls 0,50.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu