Uz Lemānu dosies divas «Renault Alpine A450» formulas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2013. gada 8.martā, Lemānā, piedaloties «Renault» izpilddirektoram Karlosam Tavaresam un Automobiļu kluba «de l’Ouest’s» prezidentam Pjēram Filonam, «Alpine», paziņoja par savu atgriešanos slavenajās franču auto sacīkstēs. Trīs mēnešus un vienu dienu vēlāk pēc paziņojuma par atgriešanos, un 35 gadus pēc zīmola uzvaras 1978. gada Lemānas sacīkstēs, divas «Alpine A450» formulas dosies leģendārajā trasē.

Kopš pirmās publiskās parādīšanās «Alpine A450» jau ir sacentusies divos Eiropas Lemānas sērijas posmos. Komanda finišēja ar vietu uz pjedestāla Imolā un Itālijā.

Piektdien, 7. jūnijā «Signatech-Alpine» komanda apmeklēs «Gujankortas Tehnocentru», lai satiktos ar «Renault» grupas darbiniekiem. Nākošajā dienā «Alpine A450» apmeklēs tehniskās pārbaudes Lemānā, līdz ar to novērotājiem tiks atvērti pitstopi. Savukārt svētdien abiem LMP2 prototipiem (Nr.36 un Nr.37) būs pirmā iespēja izbraukt leģendārajā trasē.

«Tas, ka varam izmantot «Alpine A450» testa braucienu dienā, sniedz mums papildus iespējas veikt testēšanas darbus pirms 2013. gada Lemānas 24 stundu sacīkstēm. Mēs izmantosim visu mums doto laiku pirms sacīkstēm, sākot jau ar svētdienas testa braucieniem Lemānā, kuru laikā mēs testēsim jauno Lemānas aerodinamikas paku un «Michelin» riepas,» skaidro «Signatech-Alpine» komandas direktors Filips Sinalts.

Nelsonam Pančiatici un Pjēram Ražue, kuri attiecīgi bija ceturtajā un piektajā vietā pirmajos divos 2013. gada Eiropas Lemānas sērijas braucienos, testa braucienu dienā pievienosies Tristans Gomendijs un Pauls-Lūps Čatins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu