Stings jaunā mūziklā atceras bērnību (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mūziķis Stings strādā pie jauna Brodvejas mūzikla, kurā stāstīts par britu kuģubūves industrijas norietu 80.gados, kā arī gatavo pirmo albumu pēc desmit gadu pārtraukuma.

Mūzikls «The Last Ship» («Pēdējais kuģis») balstīts uz Stinga piedzīvoto, bērnībā dzīvojot kuģu būvētavas tuvumā Ņūkāslā.

Mūzikls esot iedvesmojis rokmūziķi pēc desmit gadu pārtraukuma ierakstīt pirmo albumu ar jaunām dziesmām. Arī ierakstu sauks «The Last Ship», un tas iznāks 23.septembrī, apstiprināja dziedātāja pārstāvis.

Albumā piedalīsies britu mūziķi Braiens Džonsons, Džimijs Neils, «The Unthanks», «The Wilson Brothers» un Ketrina Tikela.

61 gadu vecais Stings pēc aiziešanas no grupas «The Police» ap 1984.gadu laidis klajā desmit soloalbumus. Pēdējais ieraksts «Sacred Love» nāca klajā 2003.gadā.

Stings ir spēlējis filmā «Lock, Stock, and Two Smoking Barrels» («Nav dūmu bez stobriem»), kā arī televīzijas pārraidēs, piemēram, animācijas seriālā «The Simpsons» («Simpsoni»). Taču viņš pirmoreiz ķēries pie mūzikla veidošanas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu