Ar «Twitter» starpniecību varēs sekot līdzi «Toyota Auris Hybrid» ražošanai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar populārā sociālā tīkla «Twitter» palīdzību autoražotājs «Toyota» gatavs īstenot pirmo sociālo mediju projektu pasaulē, soli pa solim parādot auto tapšanas procesu savā Lielbritānijas ražotnē Burnastonā. Trešdien, 19.jūnijā, sākot no plkst. 8:00 rītā 14 stundas ikvienam «Twitter» lietotājam būs iespēja sekot līdzi jaunā «Auris Hybrid» tapšanai no nulles līdz pilnībā gatavai automašīnai.

Lai sniegtu detalizētu skaidrojumu par ikvienu ražošanas procesa posmu, tiks izmantoti simtiem tvītu, ko papildinās attēli, videoklipi un «Toyota» darbinieku paskaidrojumi. Visas 14 stundas nepārtraukti, burtiski ik pa minūtei, tiks ziņots par kopumā 325 atsevišķi notiekošajiem ražošanas procesiem - formas veidošanu, metināšanu, krāsošanu, montāžu, kvalitātes kontroli u.c. Visas dienas garumā sekotājiem būs iespēja sazināties ar «Toyota» komandu, pievienot savus komentārus un uzdot jautājumus.

Līdztekus projekts iepazīstinās ar «Toyota» ieviesto Ražošanas sistēmu (Toyota Production System), kas tiek izmantota kompānijas ražotnēs visā pasaulē.

Toyota sociālo mediju projekts par automobiļa tapšanu paredzēts arī kā vērtīgs, izglītojošs avots skolām un augstākās izglītības mācību iestādēm. «@ToyotaFactory» piedāvās arī saites uz attēliem un vietnēm, kur iegūstama vēl plašāka informācija, kā arī varēs noskatīties īpaši sagatavotu videofilmu par Burnastonas rūpnīcu. Videofilmā arī iekļautas arī intervijas ar darbiniekiem par to, kā «Toyota» ražošanas sistēma palīdz uzlabot kvalitāti katrā ražošanas posmā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu