Maikla Džeksona dēls tiesā pastāsta par tēva bailēm (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdziedātāja Maikla Džeksona vecākais dēls trešdien tiesā liecināja, ka tēvs neesot bijis apmierināts ar koncertu kompāniju AEG.

Kā jau ziņots, Džeksona ģimene iesūdzējusi AEG tiesā par nolaidību, pieņemot darbā ārstu Konrādu Mariju, kurš tagad notiesāts par dziedātāja netīšu nonāvēšanu un izcieš sodu Kalifornijas cietumā.

16 gadus vecais Prinss Džeksons sacīja, ka Džeksonu esot ļoti satraukušas telefonsarunas ar «AEG Live» vadītāju Rendiju Filipsu, taču viņš neesot varējis sevi aizstāvēt strīdos. «Dažreiz, kad saruna beidzās, viņš raudāja. Viņš teica: «Viņi mani nogalinās, viņi mani nogalinās.» Viņš bija tāds pats kā mana vecmāmiņa - pārāk labsirdīgs, lai ar kādu strīdētos,» viņš atcerējās.

Pagājušonedēļ tiesas zālē tika demonstrēti nelieli izvilkumi no dziedātāja meitas Perisas Džeksones iztaujāšanas, taču Prinss Maikls bija pirmais Džeksonu ģimenes loceklis, kurš šajā prāvā liecināja klātienē.

Tiesas sēde norisinājās četrus gadus un vienu dienu pēc Džeksona nāves no spēcīgu medikamentu kokteiļa neilgi pirms plānotās «This Is It» koncertturnejas.

Trešdienas tiesas sēdē Prinss Maikls pirmoreiz runāja par to, kā Džeksona bērni atrada savu tēvu mirušu. Prinss Maikls, Perisa un Prinss Maikls II, kas iesaukts par Blanketu, atradās īrētajā Losandželosas mājoklī, kad no otrā stāva izdzirdēja kliedzienu.

«Es uzskrēju pa kāpnēm un ieraudzīju doktoru Konrādu mēģinām atdzīvināt manu tēti. Viņš pa pusei bija izkritis no gultas, un viņa acis bija pārgriezušās,» viņš atminējās briesmīgo notikumu. «Mana māsa visu laiku kliedza un teica, ka grib pie tēta. Es pirmajā stāvā raudāju un gaidīju ātro palīdzību.»

Slimnīcā Marijs bērniem esot pateicis, ka dziedātājs miris no sirdslēkmes.

Tēva nāve atstājusi spēcīgu iespaidu uz bērniem. «Es nevaru aizmigt,» teica Prinss Maikls. «Es arī emocionāli norobežojos no daudziem cilvēkiem.»

Kā ziņots iepriekš, 15 gadus vecā Perisa Džeksone šomēnes pēc pašnāvības mēģinājuma tika ievietota slimnīcā. «Manuprāt, no mums visiem tas vissmagāk bija Perisai, jo viņa bija tēta princese. Tas bija ļoti sāpīgi, un viņa ar to mēģina tikt galā pati savā veidā,» viņš norādīja.

Džeksonu ģimenes advokāts Braiens Penišs atklāja, ka Džeksona 11 gadus vecais dēls Blankets tiesā neliecinās. Pagaidām vēl nav pieņemts lēmums, vai to darīs Perisa.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu