Policija Londonā atņem Kataras princim «Lamborghini» (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tuvo Austrumu bagātnieku atvases savas vasaras brīvdienas arvien vairāk izvēlas pavadīt prestižajos Londonas rajonos. Katru gadu Naitsbridžas (Knightsbridge) un Čelsijas (Chelsea) rajoni pārtop par eksotisko automašīnu izstādes vietu Tuvu Austrumu miljonāriem, kuri līdzi sev atved savus iecienītos sporta auto.

Viens šāds «Lamborghini» īpaši piesaistīja varas iestāžu uzmanību. Eletktro violetais «Lamborghini Aventador», kurš tumsā arī spīd, izrādījās, ka pieder valdošās Kataras ģimenes atvasei. Automašīnas īpašnieks nebrauca agresīvi un ātrumu nepārkāpa, taču ceļu policisti pamanīja, ka tai trūkst priekšējās valsts reģistrācijas numura zīmes. Vēlāk arī noskaidrojās, ka princim nav nedz automašīnas vadītāja apliecības, nedz arī vajadzīgās apdrošināšanas.

Teju 500 000 ASV dolāru vērtais «Aventador» tika konfiscēts un aizvilkts uz policijas stāvvietu, kur tas paliks līdz tiks nomaksāti visi sodi un tam pakaļ ieradīsies autovadītājs ar atbilstošām vadīšanas tiesībām.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu