Sorokins: <i>Škrobe</i> liela, bet tāds ir sports (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pēc zaudējuma pasaules čempionāta trešajā apakšgrupas spēlē un neiekļūšanas izslēgšanas spēlēs Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš smagi pārdzīvojuši, intervijā laikrakstam «Diena» izteicies Sorokins.

Kā ziņots, Sorokinam/T.Šmēdiņam pietrūka tikai viena spēles laikā gūta punkta, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, līdz ar to noslēdzot turnīru F apakšgrupas pēdējā, ceturtajā vietā un kopvērtējumā ieņemot dalītu 37. vietu. Izšķirošajā cīņā ar 30.numuru izsētie latvieši ar rezultātu ar 1-2 (21:17, 15:21, 11:15) tomēr zaudēja Danielam Milneram un Jergam Vuclam no Austrijas, kuriem turnīrā ticis 43. numurs.

«Pirmajā setā viss strādāja, spēlējām, kā bijām iepriekš sarunājuši. Otrajā setā pretinieki sāka taisīt māņsitienus un paši nevarējām gūt punktus pēc servju uzņemšanas,» sacījis Sorokins. «Sākās sīvāka cīņa, sākām zaudēt. Man jau šķiet, ka bija neliela atslābināšanās.»

«Škrobe ir liela, bet tāds ir sports,» izteicies Sorokins. Sportists atklājis, ka pats cīnījies par katru bumbu, taču par savu pārinieku nezina, ko teikt. «Imidžs no malas parāda, ka komanda nav saliedēta.»

Jau vēstīts, ka izslēgšanas spēlēs iekļuva ar sesto numuru izliktie Aleksandrs Samoilovs ar Jāni Šmēdiņu un Mārtiņš Pļaviņš ar Jāni Pēdu, kuriem ticis 23. numurs. Viņu pretinieki piektdien būs attiecīgi Sebastjans Dolingers un Štefans Vindšeifs (izlikti ar 11. numuru) no Vācijas un austrālieši Izāks Kapa un Kristofers Makhjū, kuri izlikti ar 24. numuru.

Pasaules čempionātā vīriešu un sieviešu konkurencē 48 dueti bija sadalīti pa 12 apakšgrupām. Sacensību izslēgšanas cīņām kvalificējās grupu divi labākie pāri, kā arī astoņi labākie trešo vietu ieguvēji.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu