Pīrss Brosnans izmisīgi cīnījies par meitas dzīvību (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Īru aktieris Pīrss Brosnans esot darījis visu, kas bijis viņa spēkos, lai palīdzētu meitai izārstēties no vēža, žurnālam «People» atklājusi viņa ģimenes draudzene.

«Pīrss bija gatavs piezvanīt jebkuram, kurš varētu palīdzēt, aiziet vai nogādāt jebkur, katrā laikā izdarīt visu, kas viņai nepieciešams,» sacīja Izklaides industrijas fonda prezidente Līza Polsena, kura ir ilgi pazīstama ar aktieri un viņa ģimeni.

Par spīti centieniem iesaistīties jaunākajos klīniskajos izmēģinājumos jūnija beigās 41 gadu vecā Šarlote zaudēja trīs gadus ilgušajā cīņā ar olnīcu vēzi.

«Šarlote apkaroja vēzi ar grāciju un cilvēcīgumu, drosmi un godu,» šomēnes paziņoja Brosnans. «Mūsu sirdis smagi nospiež skaistās un mīļās meitenes zaudējums. Mēs lūdzamies par viņu un to, lai drīz tiktu atrastas zāles pret šo briesmīgo slimību. Mēs patiecamies visiem par sirsnīgajām līdzjūtībām.»

Šarlote ir ceturtā dzimtas sieviete, kas mirusi no vēža. 1991.gadā slimība uzveica viņas māti Kasandru Herisu, ar kuru Brosnans bija precējies kopš 1980.gada.

«Pēc Kasijas nāves Pīrss kļuva par aktīvu sieviešu vēža izpētes atbalstītāju,» atceras Polsena.

Lai arī kādreizējam Džeimsa Bonda atveidotājam nācies piedzīvot divu tuvu cilvēku zaudējumu, draugi mierina, ka viņa aktivitātes neesot bijušas veltas.

«Es viņam teicu, ka, lai arī Šarlote nepaspēja izmantot jaunākās olnīcu vēža ārstniecības metodes, viņa padarītais ir novedis pie daudziem atklājumiem,» norādīja ģimenes draudzene. «Viņš ir lielisks, mīlošs tēvs, bet Šarlote bija īsta cīnītāja.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu