Liepājā šajās brīvdienās notiks iespaidīgas <i>dragreisa</i> sacensības (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FotoSkrydis

Šajā nedēļas nogalē 12. un 13. jūlijā Liepājā tiks slēgta Pulvera iela, uz kuras tiks izveidota ātra un skatītājiem labi pārredzama trase, kurā norisināsies Latvijas dragreisa čempionāta 4. posms «Bridgestone Adrenalin Dragrace Championship».

Pulvera ielas garums ļauj uzstādīt precīzi 402,336 metrus garu dragreisa taisni, kurā skatītājus priecēs aizraujošas sacensības. Pasākuma apmeklētāji varēs aplūkot savus favorītu spēkratus dalībnieku parkā, kā arī drošā attālumā tiks nožogota skatītāju zona, kas ļaus pārraudzīt sacensības.

Liepājā, īpaši spraigas cīņas norisināsies «Unlimited» klasē. Dalībnieki cīnīsies, lai pārspētu Latvijas dragreisa čempionāta 3. posma dalībnieka Normunda Lāča uzstādīto ātruma rekordu- ceturtdaļjūdzi veicot 9,29 sekundēs ar ātrumu 240,4 kilometri stundā. Šo izaicinājumu ir pieņēmis autobraucējs no Lietuvas Aivaras Štikelis, kurš ieradīsies ar BMW auto un cīnīsies par čempiona titulu.

Pasākumā skatītāji varēs aplūkot tradicionālo «Rubbers riepu kūpināšanas šovu» savukārt ģenerālsponsors «Bridgestone» sarūpējis pārsteiguma balvas skatītājiem, dodot iespēju laimēt speciālbalvas.

Organizatori atgādina, ka 12.jūlijā Liepājā norisināsies treniņi un kvalifikācijas braucieni, savukārt 13.jūlijā skatītājus priecēs spriedzes pilnie finālu izslēgšanas braucieni. Piektdienas vakarā visi apmeklētāji tiek gaidīti apskatīt atsevišķus dragreisa auto pie «EGO Club» Liepājā, kas piedāvā lielisku iespēju neformālā gaisotnē satikt un iegūt autogrāfus no saviem elkiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu