Foto: Amerikāņus satriec Carnajeva «pretīgās atbalstītājas» (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien par Bostonas maratona terorakta sarīkošanu apsūdzētais čečenu izcelsmes imigrants Džohars Carnajevs, pirmo reizi stājoties ASV tiesas priekšā, noliedza savu vainu visās viņam uzrādītajās apsūdzībās. Uz tiesas sēdi bija ieradušies teroraktos cietušie, kā arī daži cilvēki, kas sevi dēvē par Carnajeva draugiem.

Vairāki ASV mediji, ceturtdien rakstot par pirmo tiesas sēdi, īpašu uzmanību pievērsa cilvēku grupai, kas bija ieradusies atbalstīt apsūdzēto teroristu.

Piemēram, izdevums «Los Angeles Times» rakstam par Carnajevu licis virsrakstu «Džohars Carnajevs un viņa pretīgās atbalstītājas».

Vairākas atbalstītājas uz tiesas namu bija ieradušās ar krekliem, uz kuriem bija uzraksti «Carnajevs nav vainīgs» un «Atbrīvojiet lauvu».

Laikraksts izvirza dažādas versijas, kādēļ jaunā terorista atbalstītājas šādi rikojās, taču galvenā versija – banālas seksuālas simpātijas.

Carnajevs tiesas sēdes laikā bija pievērsies divām jaunām sievietēm un bērnam. Abas sievietes esot viņa radinieces. Pametot tiesas sēdi, Carnajevs smaidījis un sūtījis gaisa skūpstus abām sievietēm.

Sociālās saziņas vietnēs daudzi amerikāņi, protams, par šādu Carnajeva un viņa «draudzeņu» rīcību pauda sašutumu.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu