Čārlijs Šīns Skotijā meklē Lohnesa ezera briesmoni (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozais aktieris Čārlijs Šīns šonedēļ devās uz Skotiju, cerot ieraudzīt slaveno Lohnesa ezera briesmoni jeb Nesiju, taču velti.

Šīns ar diviem draugiem privātā lidmašīnā atceļoja uz Skotiju, kur noīrēja laivu un devās meklēt leģendām apvīto briesmoni. Taču Šīna iecere nevainagojās panākumiem, un jau nākamajā dienā vīrieši devās atpakaļ uz ASV.

Nakti viņi pavadīja vēsturiskajā Aldurijas pilī, kura galvenā menedžere Lavinija Tērnere slavēja viesus. «Varu pateikti tikai to, ka Šīna kungs un viņa draugi bija lieliski viesi un noteikti izbaudīja ceļojumu un Skotiju, un Lohnesa ezeru. Viņi lieliski pavadīja laiku, taču diemžēl nesastapa Nesiju. Esmu pārliecināta, ka kādreiz viņi atgriezīsies un mēģinās vēlreiz,» teica menedžere.

Aktieris savulaik kļuva populārs ar savu trakulīgo dzīvesveidu un regulārajiem dusmu izvirdumiem tviterī, kā dēļ viņš zaudēja lomu teleseriālā «Two and a Half Men» («Divarpus vīri»). Taču pēdējā laikā Šīns preses uzmanība slokā nonāk ievērojami retāk, kā arī atveido galveno lomu seriālā «Anger Management».

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu