Cilvēki šokēti par žurnāla «Rolling Stone» rīcību, uz vāka publicējot Carnajeva fotogrāfiju (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šoku un asu reakciju cilvēkos izraisījis ASV mūzikas žurnāla «Rolling Stone» lēmums uz jaunā augusta numura vāka publicēt Bostonas terora aktos apsūdzētā Džohara Carnajeva fotogrāfiju.

Sociālās saziņas tīklos cilvēki pauduši savu sašutumu par šādu žurnāla rīcību, bet virkne ASV tirgotāju atteikušies pārdot jauno žurnāla numuru.

«Facebook», kur «Rolling Stone» otrdienas naktī savā oficiālajā kontā publicēja žurnāla vāku ar Carnajeva fotogrāfiju, cilvēki vienas nakts laikā bija atstājuši 9000 komentāru.

Žurnāls savā mājas lapā skaidro, ka augusta numura centrālais raksts pilnībā atbilst «Rolling Stone» žurnālistikas tradīcijām un nopietnajai un domāt liekošajai pieejai, izgaismojot politiskās un kultūras aktualitātes.

«Fakts, ka Carnajevs ir jauns un vienā vecumā ar daudziem mūsu lasītājiem, liek mums ar vēl lielāku uzmanību pētīt šo lietu, veicinot lasītāju izpratni par to, kā notiek šādas traģēdijas,» teikts paziņojumā.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu