Anglijas premjerlīgas klubs interesējas par Rudņevu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Stokas «City» interesējas par Latvijas izlases un Vācijas kluba Hamburgas SV (HSV) uzbrucēju Artjomu Rudņevu, ziņo «Daily Mail».

Kā vēsta laikraksts, vislielāko interesi izrādot tieši kluba jaunieceltais galvenais treneris velsietis Marks Hjūzs.

Aizvadītajā sezonā «City» futbolisti ierindojās premjerlīgas 13. vietā.

Jau ziņots, ka par Rudņevu interesējusies arī Skotijas čempionvienība Glāzgovas «Celtic», kas par HSV uzbrucēju esot piedāvājusi piecus miljonus mārciņu (četrus miljonus latu).

Zīmīgi, ka pirms gada, kad Rudņevs devās uz HSV, par viņu interesi izrādīja arī «Celtic», kas par Latvijas izlases futbolistu solījusi viņa iepriekš pārstāvētajai Polijas komandai Poznaņas «Lech» samaksāt trīs miljonus mārciņu (2,4 miljonus latu).

«Daily Mail» raksta, ka HSV klubs lūko pēc iespējām pārdot Latvijas izlases uzbrucēju, jo tās redzeslokā nonākuši Anglijas klubu uzbrucēji - Liverpūles «Everton» horvātu futbolists Nikica Jelavičs un Londonas «Arsenal» dāņu snaiperis Niklass Bendtners. Pārdodot Rudņevu, Hamburgas vienība par kādu no šiem futbolistiem varēs paaugstināt savu piedāvājumu.

Rudņevs iepriekšējā sezonā debitēja Hamburgas kluba rindās, izceļoties ar 12 precīziem sitieniem. Uzbrucējs ar savu bijušo komandas biedru Honmiņu Sonu dalīja devīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu